Ompelijantaivaan Jenni

Olen edelliseltä ammatiltani sairaanhoitaja, sitä työtä olen tehnyt 30 vuotta. Nyt opiskelen Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa pukeutumisen ja vaatetuksen artesaaniksi.  Valmistun syksyn -22 aikana.

Haluan luoda asiakkaille kauniita ja käytännöllisiä mittatilausvaatteita. Olitpa sitten pieni, iso tai muuten haastavan vartalon omaava henkilö, niin löydämme juuri sinua miellyttävän ratkaisun vaatteissasi. Vanhasta ammatistani on hyötyä juurikin sen vuoksi, että ymmärrän erilaisten vartalon ongelmien haasteet, esim. pyörätuolissa istuvan henkilön. Myöskin aivan tavallisen vartalon omaavat ovat tervetulleita luokseni. Valmistan vaatteet asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä. Riippuen vaatteesta toivoisin 1-4 sovituskertaa. Sovituksen voimme tehdä myös sinun luonasi. Jolloin tilaukseen lisätään matkakuluja.

Korjauspalvelussa teen kaikkia vaatteiden korjauksia, vetoketjunvaihdoista vaatteiden muutostöihin. Voin tehdä sinulle vaikka kierrätysmateriaaleista uuden tuotteen. Verkkokaupasta voi tilata vaatteiden korjausompelua, sekä kankaita ja ompelutarvikkeita alkuun ainakin pienimuotoisesti. Toiveita voi esittää mitä haluaisit kauppaani. 

Kesän aikana saan uuden toimitilat, jolloin voit tulla myös paikan päälle. Aukioloajoista ilmoitellaan myöhemmin. Toistaiseksi sovittavissa puhelimitse 0401541433.

Teen myös kotikäyntejä, jolloin otan matkakorvaukset 0,45€/km. Mutta nämä mahdollistavat myös sen, jos sinulla on vaikka hankala liikkua niin voimme kotonasi katsoa sinun tarpeitasi vastaavat asiat vaatteiden suhteen.

Käytämme tuotteiden pakkausmateriaaleina täysin kompostoituvia Moikka -pusseja!