Tuotteita pakataan joka arkipäivä. Toimitusmaksu 5,90€ ja yli 80€ tilauksissa 0€.

Syksyn tapahtumat

Syksyn tapahtumat

Ompelijantaivaassa tapahtuu pitkin syksyä!

Ensimmäinen koko viikonmittainen tapahtuma on Facebookissa ja Instagramissa. Saan ottaa #punkalaitumelaiset sivut haltuuni ja kertoa yritystoiminnastani siellä. Otahan sinäkin kanavat seurantaan, niin kuulet lisää yrityksestäni ja tapahtumista. Viikko alkaa 14.11 ja huipentuu 20.11 yrityksen avoimiin oviin, jolloin virallisesti pidän toimitilan avoinna ja tarjoan ainakin kahvia ja pullaa, mahdollisesti muutakin. 

Tällä viikonlopulla on myös tarjouksia tulossa. Pidetään samalla vähän varjomessuja Tampereen käsityömessujen aikaan. Näin sen vuoksi, että pienyrittäjän on sulamahdottomuus mennä messuille, koska paikka vuokra on päätä huimaava. Niin varjoillaan sitten verkkokaupassa ja paikan päällä.

Seuraava tapahtuma onkin Punkalaitumen naisyrittäjien joulunavaus 27.11 jolloin olen siellä myymässä tuotteittani, mukana on ainakin tonttulakkeja, pipoja ym.

Jouluiset kässämessutnetissä tapahtuma on 2-4.12. Tällöin on taas tarjouksia saatavilla.

9-10.12 Järjestetään Sastamalassa joulumarkkinat, jossa myös minä olen mukana myytävien tuotteiden kanssa. Mukana tonttulakkeja, pipoja ym. Tulkaahan mukaan! 

Ainakin tälläisia tapahtumia tulee ennen joulua!

Niin ja tietysti 22. joulukuuta on isot bileet, koska valmistun silloin Pukeutumisen ja vaatetuksen artesaaniksi. No bileistä en osaa sanoa, mutta varmasti ainakin, jotain tarjouksia kauppaan ilmaantuu, Mutta ehkä vasta välipäivinä, kun juhlista on selvitty. :)Kommentit